Boek: Zwarte Roze Wolk

zwarte roze wolk over liefde en loslaten


Zwarte Roze Wolk – over liefde en loslaten

In juni 2017 startte ik een blog tijdens mijn tweede zwangerschap. Ik wilde via mijn blog, met de titel Zwarte Roze Wolk, aandacht geven aan een nog vrij onbekend verschijnsel: de zwangerschapsdepressie. Het liep allemaal anders. Onze roze wolk werd zwart, niet alleen door de depressie, maar vooral door onzekerheid rondom de gezondheid van ons kleintje. Al die tijd bleef ik bloggen. Er ontstond een waardevol en indringend document. Deze verhalen zijn bewerkt en uitgebreid, waardoor sinds november 2018 het boek Zwarte Roze Wolk – Over liefde en loslaten een feit is!

Zwarte Roze Wolk is een verhaal vol tegenstellingen. Het zwart staat voor depressie en tegenslag, voor het loslaten van dromen en toekomstplannen, voor bitterheid. Het roze staat voor zoet, voor geluk,  voor hoop en voor liefde. Zwarte Roze Wolk bevat al deze tegenstellingen in één verhaal.

Verkooppunten

Raalte: Bruna, Herenstraat 19
Nunspeet: Boekhandel Osinga, Dorpsstraat 20

En natuurlijk bestel je ZWARTE ROZE WOLK | Over liefde en loslaten hier!

Reacties van de lezers

“Wat is het mooi geworden, ik wil het boek in één keer uitlezen, er zit zo’n spanning in het boek, ondanks dat ik de afloop van het verhaal ken!”

“Mooi om opnieuw meegenomen te worden in jullie verhaal.”

“Over mooi verwoord gesproken… Ik werd zo meegezogen dat ik het boek al uit heb, terwijl ik geen lezer ben, maar het leest heel makkelijk weg! Wat kun jij alles goed beschrijven.”

“Wauw… in één keer uit. Wat schrijf je mooi en gevoelig. Je neemt de lezer bij de hand en zegt: loop maar met ons mee en maak kennis met Aimée.”

“Ik heb je boek in één keer verslonden. Wauw.”

“Dank dat we even zo dichtbij mogen komen in jullie leven. Ik ben er stil van.”

Zwarte Roze Wolk in de media

Lees hier de columns over depressie, liefde en rouw die ik voor Ouders Online schrijf.

Op dinsdag 13 november mocht ik een interview geven bij Radio Nunspeet in het programma Eet U Smakelijk met Bernadet Vroon. Ze gaf mij alle ruimte voor het verhaal van Zwarte Roze Wolk! Het interview bestaat uit twee delen, met daartussen het toepasselijke You’ll be in my heart van Phil Collins. Luister het hier terug!

Diverse lokale media op de Veluwe en Salland wilden aandacht besteden aan Zwarte Roze Wolk.

Op 3 november verscheen er een prachtig artikel in de Stentor en vervolgens in diverse regiobijlages in Nederland. Je leest het artikel hier.

Op 2 november mocht ik iets over mijn boek delen op Radio Oost. Je luistert het hier terug.

Op 31 oktober verscheen er een interview in het Weekblad van Salland

Interview Zwarte Roze Wolk
Kleine rectificatie: het was de derde echo die afwijkend was, niet de eerste.

Op 31 oktober verscheen er een artikel in de Reklamix

Persbericht Reklamix


Showing all 1 result