Webshop

Een prachtig klein meisje stond aan de wieg van Taalknutsels. Dat kleine meisje kwam naar de wereld met een wijze les. Zij leerde de wereld om haar heen dat het leven mooie en moeilijke momenten biedt op hetzelfde moment. We zouden de kleuren niet waarderen als het zwart niet bestond.

Dit kleine meisje heette Aimée, genoemd naar de liefde. Ze verliet na 4 weken deze aarde, maar haar boodschap klinkt door. In het boek Zwarte Roze Wolk – Over liefde en loslaten, maar ook in de kaarten met teksten die haar moeder ontwierp om te versturen naar mensen die in moeilijke momenten een hart onder de riem kunnen gebruiken.

Wenskaarten voor moeilijke momenten

Kaartjes voor mooie momenten zijn er voldoende. Ook kaartjes met Sterkte en Ik denk aan je zijn in de winkels volop verkrijgbaar. Maar ja… wat zet je daar dan in? Je hebt het lege kaartje voor je, wilt wat zeggen, maar vindt de woorden niet. Taalknutsels verkoopt kaartjes waar die tekst al op staat. Je naam binnenin is voldoende. De kaartjes zijn geschikt voor situaties als depressie, eenzaamheid, verdriet, een onvervulde kinderwens, scheiding, etc. De wenskaarten kosten slechts 1,25 per stuk, voor de ansichtkaart betaal je 1,10.

Zwarte Roze Wolk – Over liefde en loslaten

In juni 2017 startte Arianne tijdens haar tweede zwangerschap een blog met de titel Zwarte Roze Wolk, om aandacht te geven aan een nog vrij onbekend verschijnsel: de zwangerschapsdepressie. De zwangerschap liep anders dan verwacht. De roze wolk werd zwart, niet alleen door de depressie, maar vooral door onzekerheid rondom de gezondheid van hun kindje. Middels haar blog ontstond een waardevol en indringend document. Deze verhalen zijn bewerkt en uitgebreid en gebundeld in het boek Zwarte Roze Wolk – Over liefde en loslaten.

Zwarte Roze Wolk is een verhaal vol tegenstellingen. Het zwart staat voor depressie en tegenslag, voor het loslaten van dromen en toekomstplannen, voor bitterheid. Het roze staat voor zoet, voor geluk,  voor hoop en voor liefde. Zwarte Roze Wolk bevat al deze tegenstellingen in één verhaal.

Verkooppunten

Raalte: Bruna, Herenstraat 19
Nunspeet: Boekhandel Osinga, Dorpsstraat 20

En natuurlijk bestel je ZWARTE ROZE WOLK | Over liefde en loslaten hier!

Meer weten over Zwarte Roze Wolk?

Arianne gaf een interview bij Radio Nunspeet in het programma Eet U Smakelijk met Bernadet Vroon. Het interview bestaat uit twee delen, met daartussen het toepasselijke You’ll be in my heart van Phil Collins. Luister het hier terug!

Lees hier de columns over depressie, liefde en rouw die Arianne voor Ouders Online schreef of ga naar haar eigen blog.