Tekstschrijven is knutselen met taal!

Taalknutsels… wat zijn dat? Taalknutsels zijn geknutselde stukjes taal, zorgvuldig samengesteld. Schrijven is mijn passie. Wat ik zo mooi vind aan schrijven? Dat je met woorden iemand jouw wereld in kunt trekken, dat je met woorden in staat bent jouw gevoel te delen. Dat je een wereld kunt creëren met taal en dat je mensen kunt laten delen in jouw emoties.

Wil jij teksten die aanspreken, teksten die jouw gevoel verwoorden? Zoek jij naar de juiste woorden of lukt het je niet om deze woorden in de juiste volgorde te plaatsen? Wil jij jouw website vullen, maar ben je niet zo’n schrijver? Wil je jouw verhaal opschrijven, maar krijg je de juiste woorden niet op papier? Ik ben jouw taalknutselaar! Ik schrijf, herschrijf of redigeer jouw teksten. Jij krijgt van mij leesbare teksten zoals jij ze graag wilt: luchtig, scherp of met een vleugje humor. Mijn teksten met jouw tone of voice.

Op dit moment werk ik er hard aan om mijn website te vullen. Daarnaast steek ik de nodige uren in mijn prachtige project Zwarte Roze Wolk, neem daar zeker eens een kijkje om meer van mijn werk te zien!

Kortom: heb jij een mooie schrijfklus waar Taalknutsels een bijdrage aan kan leveren? Ik denk en schrijf met je mee. Kijk wat ik kan betekenen als jouw tekstschrijver en neem contact op via het contactformulier. Ik sta klaar om jouw e-mail op te vangen!

Arianne

Tagged , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.