Workshopdag rondom rouw op 14 maart

Op zaterdag 14 maart organiseert Arianne Wennekes in Zwolle een workshopdag rondom rouw, voor iedereen die in zijn of haar persoonlijke leven te maken heeft met rouw. Op deze dag is er ruimte voor ontmoeting, maak je kennis met Schrijf je Rouw en ga je aan de slag met een andere creatieve opdracht op papier.

Als rouw je leven binnenwandelt, verandert er ontzettend veel. Rouw heeft invloed op ieder aspect van je leven. Iedereen zoekt daarin naar zijn of haar eigen manier van omgaan met rouw. Arianne Wennekes (33) weet uit ervaring hoe rouw op alle facetten van je leven ingrijpt. Schrijven bleek voor haar een van de manieren om grip te krijgen op rouw. Daaruit ontstond haar programma Schrijf je Rouw. Op zaterdag 14 maart organiseert Arianne een workshopdag rondom rouw.

Wat ga je doen?

In de ochtend schrijf je, aan de hand van opdrachten uit het programma Schrijf je Rouw, over jouw rouw. Na een gezamenlijke lunch, met voldoende tijd voor ontmoeting, ga je ‘s middags aan de slag met een andere creatieve verwerkingsvorm op papier. Welke kleur heeft jouw rouw? Hoe sta jij stil bij je verlies? Waar zit rouw in jouw lijf? Wat zijn jouw lichtpuntjes? Waar haal jij kracht uit? Het zijn vragen die je op deze dag zomaar tegen kunt komen. Tussen de verschillende opdrachten door vertelt Arianne over rouw en welke invloed rouw kan hebben op je leven en functioneren.

Het programma

09.30 uur: inloop met koffie of thee
10.00 uur: welkom, korte uitleg over een aspect van rouw
10.30 uur: enkele oefeningen uit Schrijf je Rouw
12.30 uur: gezamenlijke lunch in de serre van de Hofvlietvilla
13.30 uur: korte uitleg over een aspect van rouw
14.00 uur: creatieve uitwerking met tekenspullen, papier en jouw creatieve geest
15.30 uur: korte uitleg over een aspect van rouw
16.00 uur: afsluiting
Natuurlijk is er tussendoor tijd voor koffie en thee. Alles is inclusief, het enige wat jij mee hoeft te nemen is pen en papier!

Schrijf je Rouw is een onderdeel van de workshopdag rondom rouw. Foto: Pixabay

Voor wie?

Deze dag is voor iedereen die in zijn of haar persoonlijke leven te maken heeft met rouw. Je focust je in deze bijeenkomsten door middel van de opdrachten op jouw eigen situatie. Rouw is een breed begrip. Het ontstaat door het ervaren van een verlies. Dat verlies kan een overlijden zijn, maar denk ook eens aan het verlies van toekomstperspectief door een onvervulde kinderwens, door het verliezen van contact met kinderen, door scheiding of door verlies van gezondheid. Iedereen die te maken heeft met een vorm van rouw is van harte welkom op deze workshopdag.

Praktische info

De workshopdag rondom rouw vindt plaats op zaterdag 14 maart, van 9.30 – 16.30 uur in de Hofvlietvilla in Zwolle. Koffie, thee en een heerlijke lunch staan voor je klaar. De kosten voor deze geheel verzorgde dag zijn alleen deze keer slechts €65,- in plaats van €89,95! De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers. Schrijf je in vóór 1 maart. Schrijf jij je uiterlijk 15 februari in? Dan betaal je €59,95. Meer weten of inschrijven? Mail naar info@taalknutsels.nl of bel of app Arianne op 06-22733424.

Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.