Over Taalknutsels

Taalknutsels… wat zijn dat? Taalknutsels zijn geknutselde stukjes taal, zorgvuldig samengesteld. Schrijven is mijn passie. Wat ik zo mooi vind aan schrijven? Dat je met woorden iemand jouw wereld in kunt trekken, dat je met woorden in staat bent jouw gevoel te delen. Dat je een wereld kunt creëren met taal en dat je mensen kunt laten delen in jouw emoties.

Wil jij teksten die aanspreken, teksten die jouw gevoel verwoorden? Zoek jij naar de juiste woorden of lukt het je niet om deze woorden in de juiste volgorde te plaatsen? Wil jij jouw website vullen, maar ben je niet zo’n schrijver? Wil je jouw verhaal opschrijven, maar krijg je de juiste woorden niet op papier? Ik ben jouw taalknutselaar! Ik schrijf, herschrijf of redigeer jouw teksten. Jij krijgt van mij leesbare teksten zoals jij ze graag wilt: luchtig, scherp of met een vleugje humor. Mijn teksten met jouw tone of voice.

Kortom: heb jij een mooie schrijfklus waar Taalknutsels een bijdrage aan kan leveren? Ik denk en schrijf met je mee. Neem een kijkje bij jouw tekstschrijver en neem contact op via het contactformulier. Ik sta klaar om jouw e-mail op te vangen!

Taalknutsels staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Over mij

Wie is de tekstschrijver achter Taalknutsels? Ik schrijf graag, maar iets over mezelf vertellen, verzandt al snel in een rondje voorstellen waar niemand op zit te wachten.
Een tipje van de sluier: Arianne Wennekes, 33 jaar, getrouwd en moeder. Opgeleid als verpleegkundige, jaren werkzaam geweest in de gezondheidszorg en nu freelance tekstschrijver, met een grote passie voor het verwoorden van emoties en gevoelens.

Foto: Mooiste Momenten Fotografie