Jouw tekstschrijver

Ik ben jouw tekstschrijver, ik schrijf graag voor jou. Om je een idee te geven wat je mij zoal kunt vragen, geef ik hier een kleine indruk van de diensten die ik kan leveren. Heb jij andere ideeën die je wilt verwoorden? Natuurlijk neem je ook dan gewoon contact met mij op!

Tekstschrijver van websiteteksten

Heb jij een website, maar lukt het je niet om de juiste woorden te vinden om jouw product of dienst aan te prijzen? Laat mij dat doen! Ik schrijf of herschrijf jouw teksten en zoek naar jouw tone of voice. Ik kan desgewenst jouw pagina vullen met artikelen, waarvoor jij informatie aanlevert. Wil je alles uit handen geven? Ook dat is bespreekbaar. Ik doe research en schrijf jouw artikelen.
Ben jij al grotendeels tevreden over de teksten op jouw website, maar wil je de spreekwoordelijke puntjes op de i? Ook dan is de taalknutselaar er voor jou. Ik scan jouw website, lees jouw teksten na en geef tips en adviezen over wat beter of anders kan.
De principes van SEO zijn mij bekend. Ik houd bij het schrijven rekening met de focustrefwoorden waarmee jij bezoekers wilt trekken. Maar nog belangrijker: ik geef jouw website een goed verhaal. Je wilt mensen niet alleen naar jouw website trekken, je wilt ze er ook houden. Dat kan door middel van de juiste informatie en een prettig leesbaar verhaal. Stuur mij hier jouw vraag en wie weet heb ook jij binnenkort een goed verhaal op jouw website.

Tekstschrijver van blogs en artikelen

Wil jij jouw achterban graag op de hoogte houden van jouw werkzaamheden? Vind je het leuk om iets te delen van jouw werk, maar is bloggen niet jouw sterkste kant? Neem dan nu contact op!
Ik kan namens jou een terugkerende blog verzorgen op jouw website of social mediakanaal. Samen spreken we af met welke frequentie deze blog moet verschijnen en waar ik de benodigde informatie kan vinden. Ik schrijf jouw blogs, jij creëert betrokkenheid bij jouw klanten.

Heb jij een artikel nodig voor jouw nieuwsbrief, een magazine, vakblad of tijdschrift? Ook daarin ben ik jouw taalknutselaar. Samen bepalen we wat jij in het artikel wilt verwoorden, waarna ik die woorden toevertrouw aan het papier. Zwoeg niet langer op die woorden, maar zet mij aan het werk!

Redactiewerk

Niets zo vervelend als een tekst waarin zinnen niet goed lopen of waarin de taalfouten je om de oren vliegen. Ook voor het redigeren van teksten ben ik jouw taalknutselaar. Als jouw redacteur loop ik de door jou geschreven teksten na op spelling en stijl. Jij krijgt een prettig leesbare, gecorrigeerde tekst van mij retour. Informeer naar de mogelijkheden.

Tekstschrijver van jouw levensverhaal

Misschien heb je weleens gespeeld met de gedachte om jouw levensverhaal op papier te zetten. Misschien ben je al eens begonnen, maar gaf je het na een paar pogingen op, omdat je niet de juiste woorden vond. Uit ervaring kan ik je vertellen dat het schrijven van jouw levensverhaal de moeite waard is. Het schrijven van je levensverhaal kan je helpen om bepaalde thema’s in jouw leven te verwerken. Het kan je helpen overzicht te creëren, het kan je helpen een geheel te zien waar je tot nu misschien alleen maar delen zag.
Door woorden te geven aan jouw gevoel mag jouw verhaal er zijn, mogen jouw gevoelens er zijn, mag jij er zijn. Misschien wil jij met jouw verhaal anderen helpen, laten zien dat er een adembenemende kracht zit in ieder mens. Ik help jou om de juiste woorden en de juiste vorm te vinden. Ik help jou om een helder doel te formuleren en help je om structuur te geven aan jouw verhaal. Jouw verhaal is het waard!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van jouw verhaal? Stuur mij een bericht voor meer informatie.

Tekstschrijver van uitvaartteksten

Uitvaartteksten? Is dat niet raar? Niets is zo verbonden met het leven als de dood. Wanneer de dood heel dichtbij komt en een dierbare treft, wil je graag het verhaal van jouw dierbare vertellen aan alle toehoorders. In een periode waarin emoties de boventoon voeren, valt dit niet altijd mee. Wil jij in de afscheidsdienst spreken over jouw dierbare, maar heb jij de woorden niet of loop je vast bij het schrijven van de uitvaarttekst? Neem contact op! Ik help je graag op weg.
Mijn ervaring is dat juist het spreken over jouw dierbare in een afscheidsdienst heilzaam kan zijn in het proces dat na het afscheid volgt. Om die reden help ik jou graag. De mogelijkheden zijn divers. Ik kan jouw verhaal herschrijven en structureren. Ook kun je ervoor kiezen om mij jouw verhaal te laten schrijven. Samen gaan we in gesprek en vertel jij wat je graag wilt delen in de afscheidsdienst. Ik zet de uitvaarttekst voor jou op papier en hoop jou daarmee een klein stukje op weg te helpen op de slingerende weg van rouw.

Niet gevonden wat je zocht?

Heb jij een ander idee en hier niet gevonden wat je zocht? Dat betekent niet dat ik jou niet van dienst kan zijn. Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden bij jouw vraag!

Even over geld

Bij voorkeur werk ik op projectbasis, waarvoor ik je een offerte stuur. In een oriënterend gesprek of per mail kijken we samen naar de opdracht die je voor me hebt. Het tot stand komen van de prijs is heel afhankelijk van de werkzaamheden. De vragen die daarbij komen kijken:

  • Levert de opdrachtgever teksten aan of ga ik alle teksten zelf schrijven?
  • Wat is de kwaliteit van de aangeleverde teksten?
  • Is het een eenmalige of een terugkerende opdracht?
  • Hoe groot moeten de aangeleverde artikelen zijn?
  • Is er research van mijn kant nodig om de betreffende tekst te kunnen schrijven?
  • Hoe bekend ben ik met de thematiek van jouw teksten?

Kortom: ik stel jou een paar vragen, jij levert eventueel materiaal aan en zo kom ik tot een offerte. Neem dus nu contact op!