Jouw tekstschrijver

Foto: Mooiste Momenten Fotografie

Ta@lknutsels… Geeft woorden aan je gevoel!

Taalknutsels… wat zijn dat? Taalknutsels zijn geknutselde stukjes taal, zorgvuldig samengesteld. De naam Taalknutsels komt voort uit Ariannes grootste liefhebberij: knutselen met taal.

Webshop

Arianne miste goede kaartjes voor de moeilijke momenten in het leven. Zelf schrijft ze op die momenten gedichtjes. Inmiddels staat dus het begin van haar eigen kaartenlijn in de webshop. De kaarten zijn geschikt om mensen in lastige periodes een steuntje in de rug te geven. Ook het boek Zwarte Roze Wolk dat Arianne schreef, vind je in de webshop.

Schrijf je Rouw

Aan de hand van gerichte opdrachten schrijf je over de diverse aspecten van rouw en daarmee creëer je meer grip op je rouwproces. In 2019 startte Schrijf je Rouw. De eerste serie was volgens de deelnemers een succes! In februari 2020 start er een nieuwe serie. Interesse? Neem een kijkje op de pagina Schrijf je Rouw of neem contact op met Arianne. Schrijf je Rouw kan ook op locatie gegeven worden, als serie of in een losse workshop of training. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Jouw Tekstschrijver

Wil jij een pakkend artikel schrijven, maar lukt het je niet om de juiste tone of voice te vinden? Heb je een verhaal in je hoofd, maar weet je niet hoe je dit omzet in woorden? Op zoek naar goede teksten voor jouw website of een persbericht, maar zelf niet zo’n schrijver? Heb jij een levensverhaal dat doorgegeven moet worden, maar ben je zelf niet in staat dit op papier te zetten? Arianne is jouw tekstschrijver, kijk wat ze voor jou kan betekenen. Arianne geeft woorden aan jouw gevoel en helpt je aan een pakkende tekst. Dus schroom niet en neem snel contact op!